1. Opišete proizvod ili uslugu koju trebate
2. Servis "TrebamPonudu" šalje vaš zahtjev izvođačima radova
3. Izvođači radova šalju ponude direktno na vaš mail
4. Odlučite se za najpovoljniju ponudu
5. Veselite se načinu na koji ste uštedjeli svoje vrijeme i novac:)

primjeriZadnje objavljeni zahtjevi:

Adaptacija kuće, Samobor 28.10.2016.

Adaptacija kuće, potrebna zamjena postojeće drvene stolarije sa PVC stolarijom (12 prozora i 2 vrata, u prilogu su dimenzije prozora, navedene su visine prozora bez roleta i iste je potrebno dodati, rolete bi se nalazile iznutra). Adaptacija postojećeg krovišta (zamjena dotrajalog drveta i novi crijep, nova limarija) te izrada nove fasade (cca 220 m2, stiropol 10 cm, po mogućnosti grafitni). Ponude za izvođenje radova sa i bez materijala. Lokacija Zagrebačka županija, Samobor.

Izgradnja kompleksa poslovnih prostora, Kaštel Gomilica 27.10.2016.

Izgradnja kompleksa poslovnih prostora površine cca 500 m2. Ponude za izvođenje radova sa materijalom. Lokacija Splitsko - dalmatinska županija, Kaštel Gomilica

Postavljanje rigips ploča u potkrovlju, Gospić 27.10.2016.

Postavljanje rigips ploča u potkrovlju površine cca 100 m2. Ponude za izvođenje radova sa materijalom. Lokacija Ličko - senjska županija, Gospić

Adaptacija stana, Zagreb, Bukovac 27.10.2016.

Adaptacija stana. U ulaznom hodniku potrebno je napraviti stepenište (ravno) za tavan koji se preuređuje u 2 sobe. Visina do stropa je 2,60 m, maksimalna duljina stepeništa 2,5 m, trenutačni otvor na tavan je potrebno proširiti (postojeće dimenzije su cca 1,1 x 1,4 m). Širina stepeništa 0,8 m, drvena gazišta (ispod stepeništa je zamišljen ugradbeni ormar za koji ne trebamo ponudu). U hodniku je potrebno na strop postaviti knauf cca 10 m2 (trenutačno je na stropu lamperija) i na podu pobrusiti, popuniti rupe od presušenog parketa i polakirati cca 10 m2 parketa. U 1 spavaćoj sobi potrebno je na strop postaviti knauf i na pod laminat (površina sobe je 16 m2). U dnevnom boravku potrebno je na strop postaviti knauf, provući kroz knauf na stropu svjetla tj. male lampe (trenutačno je lamperija) i na podu pobrusiti, popuniti rupe od presušenog parketa i polakirati parket. Površina dnevnog boravka je cca 30 m2. Tavan je trenutačno bez pregrada. Potrebno je napraviti 2 sobe (radnu i spavaću) sa ulaznim vratima. Tavan je cijeli pod kosinom. Na kosine (strop) potrebno je postaviti knauf (60 m2) i provući male lampe. Na podu je deka pokrivena daskama. Ukoliko je moguće voljeli bi smo daske pobrusiti i prelakirati (50 m2). Potrebno je krečenje cijelog stana (cca 140 m2). Potrebna je promjena kompletne vanjske stolarije sa montažom i demontažom postojeće. Vanjska stolarija mora biti sa griljama (pomičnim) po mogućnosti sa mrežom protiv komaraca koja se može zarolati ili maknuti sa vanjske strane smeđe boje. U obzir dolazi pvc (smeđa sa vanjske zbog izgleda kuće a bijela sa unutrašnje) i drvena. Od vanjske stolarije potrebno je 2 prozora dimenzija 0,9 x 1,3 m, 2 dvokrilna prozora dimenzija 1,2 x 1,25 m i 2 puta balkonska vrata 0,95 x 2,2 m s prozorom u nastavku dimenzija 0,92 x 1,2 m, 2 x krovni prozori (sa roletom ili zasjenjenjem) dimenzija 1 x 0,6 m (trenutačne dimenzije). Navesti okviran rok u kojem je moguće napraviti adaptaciju. Ponude za izvođenjem radova sa i bez materijala. Lokacija Grad Zagreb, Bukovac.

Ugradnja knaufa s gletanjem i bojanjem, Karlovac 27.10.2016.

Ugradnja knaufa s gletanjem i bojanjem u bijelu boju, površine 240 m2. Ponude za izvođenje radova sa ili bez materijala. Lokacija Karlovačka županija, Karlovac.

Izrada fasade, Karlovac 27.10.2016.

Izrada fasade površine 180 m2. Stiropor debljine 10 cm Ponude za izvođenje radova sa ili bez materijala. Lokacija Karlovačka županija, Karlovac.

Adaptacija kuće, Donja Zelina 26.10.2016.

Adaptacija kuće. Montaža kotla na pelet (Centrometal) na postojeći sistem centralnog grijanja i montaza bojlera za toplu vodu (Centrometal) na isti sistem. Demontaža starih i postavljanje novih keramičkih pločica u kuhinji i hodniku - 10 m2. Zamjena IZO stakala na balkonskim vratima i prozorima - 9 kom - cca 20 m2. Bojanje stana u bijelu boju - 100 m2 stambenog prostora. Zamjena keramičkih pločica na balkonu i postavljanje okapnice - cca 10 m2. Ponude za izvođenje radova s materijalom. Lokacija Zagrebačka županija, Donja Zelina, Bukovec Zelinski.

Rezanje asfalta i iskop kanala, Zagreb, Centar 26.10.2016.

Rezanje asfalta i iskop kanala, dužine 8 m, dubine 1,4 m te polaganje vodovodne cijevi 2 cola i spajanje na postojeću metalnu cijev, saniranje i betoniranje završnog sloja iskopa. Ponude za izvođenje radova s materijalom. Lokacija Grad Zagreb, Centar.

Statički izračun za AB ploču ili fert ploču, Bakar 24.10.2016.

Statički izračun za AB ploču ili fert ploču. Dimenzije ploče 6,2 x 10,5 m. Lokacija Primorsko - goranska županija, Bakar.

Izgradnja obiteljske kuće, Zagreb, Šestinski dol 24.10.2016.

Izgradnja obiteljske kuće netto stambene površine 215 m2 + terasa. Troškovnici u prilogu. Ponude za izvođenje radova sa i bez materijala. Lokacija Grad Zagreb, Šestinski dol.


Naši partneri:


Arhitektonski uredi  (2)

Armirano-betonske konstrukcije  (6)

Bazeni  (2)

Bravarski i limarski radovi  (6)

Cigla i crijep  (1)

Dječji namještaj  (2)

Drvena građa  (1)

Električni dijelovi i instalacije za kućanstvo  (1)

Geodezija  (1)

Industrijski podovi  (2)

Instalacija i oprema za grijanje - industrijska  (2)

Instalacija i oprema za grijanje - kućna  (1)

Iznajmljivanje strojeva i opreme za građevinarstvo i inženjerstvo  (2)

Izrada stropova  (12)

Kanalska i vodovodna armatura  (1)

Keramičarski radovi  (8)

Keramičke pločice i proizvodi  (4)

Klima uređaji  (1)

Konzalting u građevinarstvu  (2)

Kreveti i madraci  (1)

Krovopokrivanje  (18)

Kućni namještaj  (3)

Kupaonice - namještaj i pribor  (2)

LED rasvjeta  (1)

Materijali za gradnju ceste  (1)

Materijali za termalnu izolaciju  (2)

Montažni objekti i hale  (4)

Morske, lučke i podvodne radnje  (1)

Nadzor i održavanje nekretnina  (1)

Nadzor u građevinarstvu  (2)

Niskogradnja  (13)

Ograde i ulazna vrata  (3)

Parketni podovi  (1)

Podopolagački radovi  (8)

Posredništva za nekretnine  (2)

Pregrade i pregradni zidovi  (14)

Prevlake, premazi i izolacijske obloge  (1)

Prirodni građevni kamen  (1)

Proizvodi od betona i konglomerati  (1)

Projektiranje u građevinarstvu  (3)

Radovi u prometu i infrastrukture  (2)

Rashladna tehnika  (1)

Školski namještaj  (2)

Soboslikarski radovi  (7)

Stepenice i ograde  (8)

Stručni savjetnici u građevinarstvu  (2)

Strukturni i završni građevinski radovi  (17)

Sustavi za klimatizaciju, ventilaciju i filtriranje zraka  (2)

Ugostiteljski namještaj za hotele, restauracije, barove...  (2)

Unutarnja i vanjska zaštita od sunca  (2)

Uredski namještaj i police  (2)

Uređenje interijera  (8)

Visokogradnja  (19)

Vodoinstalaterski radovi  (8)

Vrata, prozori i rolete  (9)

Vrtni namještaj i ukrasi  (2)

Žbuka i proizvodi od gipsa  (5)

Zemljani radovi- iskop, priprema terena i sl.  (11)